Voetbalkenner Maddy Janssen uit de lichtstad


Het was van kinds af aan al duidelijk dat Maddy Janssen de creatieve sector in zou gaan. De hele dag door was ze aan het dansen en zingen. Op haar 14e speelde ze mee in een voorstelling van Theaterplan in de Stadsschouwburg. Rond haar 16e volgde ze 2 jaar les aan de vooropleiding MusicAllFactory in Tilburg. En dat smaakte naar meer, waardoor ze op een goede dag auditie deed voor de Dansacademie richting HBO Musicaltheater in Tilburg. In haar afstudeerjaar speelde ze in de reizende productie "The Producers" in zowel Nederland als Belgie.

Na haar afstuderen werkte Maddy als danseres en zangeres mee aan diverse producties. Zo werd ze o.a. uitgenodigd om in India in de hoofdshow van de Formule 1 te performen, was ze (zowel live als in de commercials) in de Efteling te bewonderen als Assepoester en werkte ze als danseres in de Vlaamse VTM productie "Debby & Nancy's Warme Wintershow". Vanaf 2015 lag de focus steeds meer bij het zingen en was ze te horen als backing vocal bij verschillende artiesten en bands.

Eindhovense Maddy danst en zingt, maar presenteert net zo gemakkelijk een (voetbal)programma op TV

Naast reporter bij het online voetbalprogramma "Betweters" met Hugo Borst en Koert Westerman is Maddy op dit moment te zien als presentatrice op FOX Sports, voor o.a. PSV TV en als reporter voor diverse Buma events.

Zoals ze zelf zegt is het meest bijzondere dat ze tot nu toe heeft meegemaakt het mogen optreden voor defensie in Mali (6x), Afghanistan (3x) en Irak (2x), waar ze de militairen op uitzending een hart onder de riem kon steken.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens