Onze nieuwste versterking heet Jelle


dollydots

Omdat het werk bij Ambassadors of Entertainment in toenemende mate vraagt om een paar extra handen, verwelkomen we met veel trots.... (roffellll).... Jelle Tekstra! De 19-jarige Jelle is in januari 2020 begonnen met het versterken van het Ambassadors of Entertainment-team. Hij heeft de opleiding Event Management gevolgd en wil graag de "muziek-/entertainment industrie" in.

De initialen JT hebben hun waarde in de entertainmentbranche al bewezen

Zoals zijn initialen al doen vermoeden, is Jelle familie, want zoon, van Jan Tekstra. Die andere JT kun je kennen als muzikant, tekstschrijver (o.a. Marco Borsato, Herman Brood en Maan), acteur en componist. Zoon Jelle kreeg de muziek dus thuis met de paplepel ingegoten. Gelet op de eerste indruk van Jelle's aanpak en de manier waarop hij zaken naar zich toetrekt, kan het niet anders of hij is de komende maanden bij voorbaat al de belangrijkste kandidaat voor 'medewerker van de maand' op ons kantoor..;-)

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens