Event | Live Communicatie
Event | Brand Activation
Registratie Snow Patrol in opdracht van Brand New Live
Event | Buma Music In Motion
Registratie Audio & Video

Ambassadors of Entertainment

Wij baseren onze werkzaamheden op drie belangrijke pijlers:


Artiestenmanagement

Ben je optredend artiest met eigen repertoire en is muziek jouw belangrijkste drijfveer in het leven? Maar kun je nog wel wat zakelijke ondersteuning gebruiken bij de volgende stappen in jouw carrière?
Mogelijk dat Ambassadors of Entertainment je dan een flinke stap verder kunnen helpen.
Want muziek zit in het DNA van Ambassadors of Entertainment. Het is een belangrijk fundament onder onze activiteiten.

LEES VERDER

Evenementen

Je wilt je onderscheiden van je concurrenten, of je mensen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid, of een feestelijke opening van je nieuwe winkel c.q. bedrijf, of een bijzondere lancering van je merk of product? In veel gevallen is een goed georganiseerd evenement het ideale middel om je doel te bereiken. Want evenementen creëren unieke belevenissen die zorgen voor blijvende herinneringen of resulteren in sensationele merk- of productintroducties.

LEES VERDER

Muziek & Publishing

Muziek uitgeven is een aparte tak van sport. Ambassadors of Entertainment is voor publishing een samenwerking aangegaan met Frank Bruens. Frank heeft 25 jaar professionele ervaring in exploitatie en management van (internationale) muziekrechten. Hij werkte o.a. voor Bertelsmann als algemeen directeur voor de muziekdivisies (respectievelijk BMG Music Publishing en het latere BMG Rights Management en aansluitend BMG Talpa Music).

LEES VERDER

Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder
Thumbnail Placeholder

Wij zijn sociale partner van Muziekids

Stichting Muziekids wil kinderen tijdens hun verblijf in een ziekenhuis kennis laten maken met het zelf maken en spelen, beluisteren en beleven van muziek!


Dennis van Aarssen naar Media Collectief

Dennis van Aarssen, de indrukwekkende winnaar van het negende seizoen van The Voice of Holland, heeft besloten zich op het gebied van zowel management als muziek te laten begeleiden door Het Media Collectief.
Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ wordt het soepele en warme stemgeluid van Dennis begeleid door het tienkoppige Big Band Bosko.

Lees verder

Bastiaan Ragas is 'n echte alleskunner

Ga maar na: hij is zanger, acteur, schrijver, columnist, producent & presentator. En dus is Bastiaan al jaren een bekend gezicht en een veelgevraagde stem op tv, radio en in het theater. Maar 'music was his first love'... Zijn Nederlandstalige hit ‘Dit is mijn stad’ wordt nog altijd veelvuldig gedraaid en er is meer goed nieuws: zijn nieuwe album gaat nog dit najaar verschijnen.

Lees verder

Maddy Janssen heeft verstand van voetbal

De creatieve Eindhovense was als danseres en zangeres al bij verschillende artiesten te zien. Ze speelde Assepoester in de Efteling-commercials en danste op de Vlaamse VTM. Maar ze is tegenwoordig ook online reporter en presenteert tussendoor voor PSV TV en natuurlijk FOX Sports. Vrouwen hebben geen verstand van voetbal? Maddy Janssen dus wel!

Lees verder

Vanuit snelkookpan de opnamestudio in

Maaike Adegeest nam onder de artiestennaam OKRA haar eerste liedje op tijdens de zgn. 'snelkookpan'-sessie op BumaNL 2018. Direct sleepte ze een platencontract bij Redline Music in de wacht en begon de samenwerking met Shamrock Studio's.
OKRA is eigenzinnig, kleurrijk en zeker niet alledaags. Zowel in haar doen en laten als in haar muziek. Check haar debuutsingle maar.

Lees verder
Recente ontwikkelingen:

Angela Groothuizen in The World's Best..... Lees hier verder

Holland’s Got Talent tien keer spektakel..... Lees hier verder

Guido speelt geen noot teveel..... Lees hier verder

Het Media Collectief : vier keer krachtiger..... Lees hier verder

Hunkemöller kiest voor Elieve ..... Lees hier verder

Jubileumeditie Buma NL in voorbereiding ..... Lees hier verder

Noble rockt met 'n halve eeuw ervaring ..... Lees hier verder

Pieternel brengt debuutalbum uit ..... Lees hier verder


Marc Hofstede

De founding father van Ambassadors of Entertainment heeft in de loop der jaren nogal wat ervaring opgedaan. Benieuwd naar zijn loopbaan en expertise? Lees hier verder

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens