De Dolly Dots zijn terug .... van nooit weggeweest!


dollydots

Met hits als Boys, Radio, We Believe In Love, Hela-Di-Ladi-Lo, P.S., S.T.O.P., Do Wah Diddy Diddy, Love Me Just A Little Bit More en She’s A Liar, in combinatie met een onderscheidende uitstraling werden de zes meiden van de Dolly Dots niet alleen het voorbeeld voor vele jonge meisjes die droomden van een carrière als zangeres, maar ook voor de vele meidengroepen die naar voorbeeld van de Dolly Dots werden opgericht. Het succes van de Dolly Dots heeft de muziekwereld in ons land blijvend veranderd.

De eerste succesperiode van de Dolly Dots duurde negen jaar; van 1979 tot 1988. Maar in feite zijn de Dolly Dots nooit echt opgehouden te bestaan. Daarom heeft de band besloten in het seizoen 2020/2021 de Nederlandse theaters in te gaan. Bijgestaan door de opwindende liveband onder leiding van Sven Figee brengen de Dolly Dots niet alleen hun grootste hits maar ook het verhaal achter het succes van band.

In feite zijn de Dolly Dots nooit echt opgehouden te bestaan

Hoe was het bijvoorbeeld om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er zoal achter de schermen en hoe gingen de meiden om met het succes, de fans en de roem? Want waar de band ook kwam en wat de leden ook deden; het was altijd een krankzinnig circus. De Dolly Dots waren een bezienswaardigheid. Ze groeiden samen op in een glazen kooi. En in dat circus en in die hectiek waren de zes oorspronkelijke bandleden vooral op zichzelf aangewezen. De hechte onderlinge vriendschap bleek al die jaren een drijvende kracht achter de Dolly Dots.

De nieuwe theatertournee wordt dus een muzikaal feest der herkenning, waarin met de nodige zelfspot en humor wordt teruggeblikt op de eerste negen enerverende en roemruchte jaren van de meest succesvolle meidenband die Nederland ooit heeft gekend.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Ambassadors of Entertainment van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30246088 en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Ambassadors of Entertainment behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Ambassadors of Entertainment, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Ambassadors of Entertainment met uiterste zorgvuldigheid uitgekozen. Indien onderdelen van deze website niet (deels) naar behoren functioneren en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen Ambassadors of Entertainment noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor (in)directe schade voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens